Ψάχνετε ιδέες για παρουσιολόγιο? Είμαι σίγουρη πως ναι…Παρουσιολόγια με κουκουβάγιες, με προβατάκια, ζώα της φάρμας και του δάσους, όλα υπέροχα και χαριτωμένα! Η δική μου φετινή ιδέα είναι λίγο πιοοοοο…εναλλακτική να το πω? Το σίγουρο είναι πως τη φετινή χρονιά, στοχεύουμε……ΨΗΛΑΑΑΑ!!!!

Όπως σας έχω ξαναπεί, κανένα υλικό δεν είναι «άχρηστο» με την κυριολεκτική σημασία του όρου. Όλα τα αντικείμενα, στο νηπιαγωγείο είναι χρήσιμα! Αν τύχει και αγοράσετε κάποια μεγάλη ηλεκτρική συσκευή όπως τηλεόραση, ψυγείο, πλυντήριο κτλ. σας συστήνω να μην πετάξετε τα κομμάτια του φελιζόλ που θα βρείτε στη συσκευασία όταν τα ανοίξετε….Εγώ τη χρονιά που μας πέρασε, τα έκανα σύννεφα για την καλοκαιρινή μας γιορτή. Και να που ήρθε η ώρα να τα ξαναχρησιμοποιήσω!

Είχα φτιάξει 5 συννεφάκια από φελιζόλ! Αφού σχεδίασα το περίγραμμά τους με μολύβι, τα έκοψα με το κοπίδι μου και τα έβαψα ελαφρά με νερομπογιά, για να φαίνονται πιο όμορφα!

Πάμε να δούμε πώς τα συννεφάκια μεταμοργώθηκαν σε ένα παρουσιολόγιο!!!

Βήμα 1

Έβαλα τα παιδιά μου να ποζάρουν στην τάξη σαν να κρατάνε ένα μπαλόνι, κοιτάζοντας ψηλά!

Βήμα 2

Εκτύπωσα τις φωτογραφίες τους, τις πλαστικοποίησα και έκοψα το περίγραμμα των παιδιών!

Βήμα 3

Έφτιαξα μπαλονάκια από κανσόν χαρτόνι σε διάφορα χρώματα και έγραψα επάνω τις ημερομηνίες γενεθλίων τους! Με μια λωρίδα μαύρο κανσόν, κόλλησα τις φωτογραφίες των παιδιών επάνω στο μπαλόνι και στο πίσω μέρος του, έβαλα το μισό κομμάτι ταινίας σκριτς-σκρατς! Το άλλο μισό κομμάτι το έβαλα στο φελιζολένιο σύννεφο. Έτσι τα μπαλόνια θα μπορούν να ξεκολλάνε και να ξανα κολλάνε. 😉

Το παρουσιολόγιό μου είναι ETOIMO!!!!!!!!

κατεβαστε το πατρον μπαλονι

Μπορείτε να φτιάξετε τα συννεφάκια από απλό κανσόν ή χαρτόκουτο που θα το βάψετε, ή μακετόχαρτο κτλ. Πάντως αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως…

«ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!!!!!!»

elena-signature