Ως συνέχεια της σειράς με τις εκπαιδευτικές καρτέλες και τα φύλλα εργασίας για Νηπιαγωγείο και Ά δημοτικού, μπορείτε να κατεβάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την ενότητα ¨ Όλοι στον κήπο « που διδάσκει στα παιδιά το γράμμα Ο-ο και τη λεξούλα ΟΛΟΙ. Η φιλοσοφία στο περιεχόμενο του αρχείου είναι ίδια, τουλάχιστον σ’εσάς που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας ήδη τα δύο πρώτα γράμματα που διατίθενται επίσης δωρεάν και έχει ως εξής:

  • 1. Ένα πόστερ σε μέγεθος Α4 με το γράμμα Ο-ο και την προτεινόμενη φορά γραφής (προτείνεται η πλαστικοποίηση για μεγαλύτερη αντοχή)2. Οχτώ καρτελίτσες με εικόνες που ξεκινούν από το γράμμα Ο-ο (προτείνεται η πλαστικοποίηση για μεγαλύτερη αντοχή)3. Πέντε φύλλα εργασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ά δημοτικού αλλά και στο νηπιαγωγείο (με εξαίρεση αυτά που αφορούν καθαρά το αναγνωστικό της Ά τάξης)4. Καρτελάκια με συλλαβές για εκτύπωση που μπορούν να μοιραστούν στους μαθητές.

Κατεβάζετε το αρχείο πατώντας ΕΔΩ: gramma-o-o

 Όλα τα αρχεία είναι σε μέγεθος Α4 και τα φύλλα εργασίας είναι ασπρόμαυρα για ευκολότερη εκτύπωση!!! Το κάθε πακέτο με εργασίες θα σας διευκολύνει πολύ στην τάξη καθώς περιλαμβάνει ποικιλία ασκήσεων που είναι βασισμένες στη διδακτική ύλη.