Δική σας επιλογή

Για όλους εσάς που μου στέλνετε e-mail ή μήνυμα στη σελίδα μου και εκθέτετε τις απορίες σχετικά με μια κατασκευή ή με κάποιο φύλλο εργασίας, δραστηριότητα για την τάξη σας κτλ., από σήμερα στο site μου θα βρείτε μία καινούρια ενότητα.

Μπορεί να δημιούργησα το δικό μου διαδικτυακό «κατάστημα», αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πάψω να μοιράζομαι μαζί σας δωρεάν υλικό και ιδέες που υλοποιώ στην τάξη μου, γιατί ο πρωταρχικός σκοπός μου παραμένει πάντα ίδιος… «Οι ιδέες είναι για να ανταλλάσσονται».

Γι’ αυτό, ανά διαστήματα που ο ελεύθερος μου χρόνος θα το επιτρέπει-δυστυχώς εργάζομαι πολλές ώρες ημερησίως έως αργά το βράδυ- θα δημιουργώ και θα δημοσιεύω εκπαιδευτικό υλικό δικής σας επιλογής!

Όπως βλέπετε στη διπλανή φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να καταγράψετε τη δική σας πρόταση-ανάγκη για τη δημοσίευση ενός άρθρου που θα είναι ιδέα κατασκευής, φύλλο εργασίας, πληροφοριακό υλικό, εκπαιδευτικές καρτέλες ή οτιδήποτε άλλο θα διευκόλυνε την οργάνωση και τη διαχείριση της τάξης σας. Τα αιτήματά σας θα πρέπει να είναι σαφή, υλοποιήσιμα και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να καλύψω περισσότερες ανάγκες, όμως οι καθημερινές μου ασχολίες δεν το επιτρέπουν.

Κάθε φορά που ολοκληρώνω ένα δικό σας αίτημα, θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Kinderella και θα κοινοποιείται στη σελίδα μου στο Facebook καθώς και σε διάφορα άλλα εκπαιδευτικά group ώστε να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε που μπορεί να τον ενδιαφέρει. Δεν αποστέλλω αρχεία σε προσωπικό e-mail ούτε μπορώ να αναδημοσιεύσω κομμάτια εκπαιδευτικού υλικού που διατίθενται στο εμπόριο. Κάθε αρχείο είναι καθαρά προσωπική μου εργασία και υπόκειται στους όρους χρήσης που θα βρείτε στην κατηγορία αυτή. Επομένως έχει δημιουργηθεί προς δικής σας διευκόλυνση και όχι για κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση, την υποστήριξη και τη θετική ανατροφοδότηση που μου δίνει ώθηση και κίνητρο να συνεχίζω!

Με εκτίμηση, Έλενα!