Μιας και η περσινή θεατρική διασκευή, «Η μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη, βρήκε τέτοια ανταπόκριση από αρκετούς συναδέλφους, αποφάσισα και φέτος να δοκιμάσω με ένα ακόμη αγαπημένο παραμύθι, με ρόλους για 50 παιδιά και άνω. Με σεβασμό λοιπόν στον αξεπέραστο Ευγένιο Τριβιζά, το μεγάλο Έλληνα παραμυθά, επέλεξα να διασκευάσω σε έμμετρο λόγο, την ιστορία «Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους». 

Είμαι σίγουρη πως πολλοί από εσάς θα έχετε επιλέξει να το ανεβάσετε κάποια στιγμή! Είναι διαφορετικό, έξυπνα γραμμένο, χιουμοριστικό και περνάει διάφορα μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους! Με την ίδια χιουμοριστική χροιά, αλλά σε έμμετρο λόγο για να δουλευτεί καλύτερα και από τις μικρότερες τάξεις του νηπιαγωγείου, η φετινή διασκευή λέγεται…

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ»

Η ιστορία, λίγο πολύ, γνωστή! Ο Αϊ-Βασίλης ξεκινάει το καθιερωμένο του ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς! Μα…αυτό το ταξίδι δε θα είναι σε καμια περίπτωση ό,τι έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Ευτράπελα και παρεξηγήσεις, θα τον βάλουν σε μπελάδες και μόνο ένα μπορεί να τον γλιτώσει απ’όλα αυτά. H αγάπη των παιδιών φυσικά!!!

Βέβαια, οι υποχρεώσεις μου στο σχολείο αλλά και εκτός, δε μου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να δημοσιεύσω ολόκληρη τη διασκευή έτοιμη, γι’αυτό και ετοίμασα σήμερα το πρώτο μέρος με το μισό έργο. Σύντομα, μέσα στην εβδομάδα, θα βρείτε στην Kinderella και το δεύτερο. Οι ρόλοι είναι μικροί, αντιστοιχούν ένα-δυο τετράστιχα σε κάθε παιδάκι, γιατί σκοπός δεν είναι να απομνημονεύσουν, αλλά να διασκεδάσουν με τη μουσική και τα χορευτικά, παιδιά και επισκέπτες!

Μην ξεχνάτε οτι το θαετρικό είναι δοσμένο με αρκετούς ρόλους, αλλά εσείς το προσαρμόζετε πάντα στις ανάγκες της τάξης ή του σχολείου σας!

κατεβαστε το θεατρικο
χριστουγεννιατικοι μπελαδες β μερος

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑ!!!!

Elena signature