Η Kinderella γίνεται «4» και το γιορτάζει με το explosion box «του κουτιού η ιστορία»!

Η Kinderella έχει γενέθλια και μοιράζει δώρα!

4 χρόνια πέρασαν κιόλας…τον Οκτώβριο του 2013 για πρώτη φορά αποφάσισα δειλά να μοιραστώ μαζί σας τη δουλειά που κάνουμε στην τάξη μου. Θα μου πείτε…»Ε,και;;; Κι εμείς κάνουμε! Τα ίδια και καλύτερα! »

Κι αυτό είναι αλήθεια! Οπότε να μοιράζεστε….τα πάντα!
Αν έχω μια ιδέα κι εσύ έχεις μια άλλη και τις ανταλλάξουμε, τότε ο καθείς μας θα ‘χει από δυο ιδέες…(Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω)

Η Kinderella λοιπόν για να γιορτάσει όπως πρέπει αποφασίζει να δώσει δωράκι που πιστεύω θα σας αρέσει πολύ! Ένας τυχερός θα λάβει το «εκρηκτικό κουτί» της ιστορίας! Εξ ολοκλήρου φτιαγμένο στο χέρι, η ιστορία του έπους του ’40 ξεπηδάει μέσα από εικόνες και εύκολα νοήματα για τα παιδιά! Τα γεγονότα που μας σημάδεψαν γραμμένα σε έμμετρο λόγο, φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό και πατρόν με οδηγίες για μια όμορφη κατασκευή!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας,πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από το συγκεκριμένο ποστ και να κάνετε κοινοποίηση του διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 21.00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί το ίδιο βράδυ! Φυσικά το κουτί του θα σταλεί άμεσα για να το χαρεί ή και να το χρησιμοποιήσει στην τάξη του ίσως!

Καλή επιτυχία!!!

Τι πρέπει να κάνετε

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 21.00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί το ίδιο βράδυ!

Σας ευχαριστώ όλους και καλή επιτυχία!