Οι απορίες σας

Η “Kinderella” είναι μία εκπαιδευτική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2013 με σκοπό να μοιραστεί πολλές ιδέες και χρήσιμο υλικό για μαθητές νηπιαγωγείου αλλά και των πρώτων τάξεων του δημοτικού. Το όνομά της είναι ένα λογοπαίγνιο της γερμανικής λέξης “kinder”=παιδί και της αγγλικής Cinderella= Σταχτοπούτα. Γιατί αυτό? Γιατί πάντα και πάνω απ’ όλα, προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά και γιατί κατά βάθος, όλες κρύβουμε μέσα μας μία πριγκίπισσα!!!!! 🙂

H Kinderella απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων που θέλουν φρέσκιες ιδέες για την διευκόλυνση της διδακτικής διαδικασίας και ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν το υλικό τους, σε γονείς που αναζητούν δραστηριότητες για περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και σε οποιονδήποτε καταπιάνεται με την απασχόληση παιδιών γενικότερα!

Το υλικό της Kinderella κατά κύριο λόγο διατίθεται δωρεάν. Οι διαθεματικές προσεγγίσεις, τα πατρόν κατασκευών και η διαδικασία τους, το οργανωτικό υλικό και γενικότερα ο μεγαλύτερος όγκος του εκπαιδευτικού υλικού δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Εκτός αυτών όμως, τους τελευταίους μήνες έχω δημιουργήσει ένα διαδικτυακό «κατάστημα» στον ιστότοπο «Teachers Pay Teachers” όπου πολλά φύλλα εργασίας και εκπαιδευτικές καρτέλες τίθενται προς πώληση. Για να έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο υλικό χρειάζεται εγγραφή στο TPT site και στην Kinderella μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πώς να γίνετε μέλος. Δείτε τις οδηγίες για αγορές από το TPT ΕΔΩ.

Το υλικό δημιουργεί και επιμελείται η εκπαιδευτικός Έλενα Μακρή, δημιουργός και διαχειρίστρια της ιστοσελίδας www.kinderella.gr.

Δυστυχώς όχι! Όλο το εκπαιδευτικό υλικό, μπορείτε να το »κατεβάσετε» στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf, και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους χρήσης. Είναι έτοιμο για άμεση εκτύπωση, πλαστικοποίηση (όπου χρειάζεται) και χρήση. Δεν επιδέχεται αλλαγές, εκτός αν στο άρθρο αναφέρεται ο όρος «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΟ». Στην περίπτωση αυτή, το αρχείο θα είναι σε μορφή power point όπου μπορείτε να κάνετε τις επιτρεπόμενες αλλαγές. Βέβαια, το αποτέλεσμα μπορεί να μη σας καλύψει στο βαθμό που επιθυμείτε καθώς χρησιμοποιώ διάφορες γραμματοσειρές που πιθανόν δε διαθέτετε.

Για να ενημερώνεστε έγκαιρα για το νέο υλικό μπορείτε να καταχωρήσετε το e-mail σας στο πλαίσιο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. Με αυτό τον τρόπο, η εφαρμογή του «Newsletter» θα σας στέλνει εβδομαδιαίο ενημερωτικό μήνυμα για τις καινούριες μας δημοσιεύσεις. Αν πάλι σας ενδιαφέρει πιο άμεση ενημέρωση, επισκεφθείτε και κάντε like στη σελίδα της Kinderella στο Facebook (https://www.facebook.com/kinderella.gr) ή κάντε follow στο διαδικτυακό κατάστημα της, στο Teachers Pay Teachers (https://www.teacherspayteachers.com/Store/Kinderellas-Magic-Pencils).

Έχετε κάποια άλλη ερώτηση;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ