Ποιά είμαι

Καλως ήλθατε στο δικό μου «μικρόκοσμο» του τεράστιου αυτού διαδικτυακού τόπου! Ονομάζομαι Έλενα Μακρή και είμαι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι Αθήνας! Είμαι επίσης κάτοχος Πτυχίου Μουσικοπαιδαγωγικής του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας» και είχα την τύχη να μαθητεύσω δίπλα στην ασύγκριτη Μαρία Κηνυγού- Φλάμπουρα!

Εργάζομαι ως παιδαγωγός σε ιδιωτικό σχολείο και τον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να ανακαλύπτω νέους τρόπους που θα εξελίσσουν τη δουλειά μου και κατ’επέκταση εμένα ως άνθρωπο!

Η Kinderella.gr δημιουργήθηκε αρχικά το φθινόπωρο του 2013 ως σελίδα στο FCBK και σας ευχαριστώ πολύ που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησε αρκετούς φίλους! Τρέφω μεγάλη αγάπη για τη δουλειά μου και τα παιδιά, μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με άλλους παιδαγωγούς, να μοιράζομαι ιδέες και γνώσεις και να αποκομίζω εμπειρίες και οφέλη!

Θα κλείσω το σύντομο βιογραφικό μου σημείωμα με μια ρήση που μου έγραψε κάποτε η μητέρα ενός μαθητή μου, στο γράμμα που μου έδωσε και έχω φυλάξει ως θησαυρό…

«Για μένα, ενώπιον του Θεού, το πιο υπεύθυνο επάγγελμα, που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι Νηπιαγωγός. Αλλά και το πιο δύσκολο, γιατί πλάθει ψυχές. Και πλάθοντας ψυχές, πλάθεις ανθρώπους, οι οποίοι είναι κατ΄εικόνα του Θεού πλασμένοι. Και έτσι γίνεσαι συνεργός του Θεού, όπως γίνονται και οι γονείς, όταν τεκνοποιούν.» (Γέροντας Παϊσιος)

Καλή Περιήγηση!

Διαβάστε τη συνέντευξή μου στο Kindykids: Συνέντευξη με το blogoφιλαράκι «Kindykids»