Πλησιάζοντας σιγά σιγά στο πολυπόθητο μήνα των εορτών, είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να ψάχνετε ιδέες για τη διακόσμηση της τάξης σας. Μια από τις πιο δημοφιλείς ιδέες διακόσμησης των τελευταίων ετών είναι το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κατασκευή συναρπάζει τα παιδιά γιατί συνδυάζει το στοιχείο της έκπληξης αλλά συνάμα και την προσμονή για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σίγουρα, με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο, θα βρείτε πολλές ιδέες για να φτιάξετε το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με τα υλικά της αρεσκείας σας. Για όσους όμως ψάχνουν κάτι χαριτωμένο, διασκεδαστικό αλλά και παράλληλα εκπαιδευτικό, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο ημερολόγιο που σας προτείνω για φέτος και που μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Kinderella χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρόνο για να το κατασκευάσετε.

 

    Πρόκειται για ένα σετ από 25 κουτάκια με σχέδιο Ρούντολφ που έχουν επάνω αριθμούς από το 1 έως το 25 ώστε να τα κρεμάσετε με μανταλάκι στην τάξη σας. Τα κουτάκια είναι ολοκληρωμένα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε τα κερατάκια που θα βρείτε στη συσκευασία. Επιπλέον, συνοδεύονται από 25 εκπαιδευτικές καρτέλες με ερωτήσεις που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα. Βάλτε τις καρτέλες μέσα στα κουτάκια μαζί με ένα μικρό γλύκισμα ή κάποιο άλλο δωράκι της αρεσκείας σας, πχ γόμα, αυτοκόλλητα, χριστουγεννιάτικο στολίδι, σοκολατάκι, καραμέλα κλπ, και δώστε στα παιδιά τη δυνατότητα να ανοίγουν ένα κουτάκι κάθε μέρα και να κερδίζουν το δωράκι ενώ παράλληλα παίρνουν πληροφορίες για τα έθιμα των Χριστουγέννων.

    Τα κουτάκια φτάνουν σε εσάς σε μια υπέροχη συσκευασία, χριστουγεννιάτικα διακοσμημένη και το συμαντικότερο είναι ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για επόμενες χρονιές, διότι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, σκληρό χαρτόνι με εύκολο άνοιγμα δεξια και αριστερά. Το ημερολόγιο μπορείτε να το παραγγείλετε στο e-shop μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Elena signature