Οι αγαπημένες σε πολλούς από εμάς κουκουβάγιες, για άλλη μια φορά αποτελούν ένα ωραίο θέμα για να στολίσετε την τάξη σας! Αυτή τη φορά έφτιαξα μια διακοσμητική και πρακτική κατασκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην τάξη για να μάθουν τα παιδιά τις ημέρες της εβδομάδας! Είναι πολύ απλή και δεν έχετε παρά να αντιγράψετε όλα τα κομμάτια από το πατρόν που θα βρείτε παρακάτω. Φυσικά πάντα μπορείτε να το συνδυάζετε με το γνωστό τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού «Η καλή κυρα-βδομάδα». Μείνετε «συντονισμένοι» στην Kinderella γιατί τις επόμενες μέρες ακολουθεί ανάρτηση και για διακοσμητική κατασκευή με τους 12 μήνες του χρόνου!!!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Κανσόν χαρτόνι σε διάφορα χρώματα και σχέδια
  • Μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο
  • κόλλα- ψαλίδι

Κόψτε όλα τα κομμάτια από το πατρόν που θα βρείτε ΕΔΩ: patron-koukouvagies

Μπορείτε να βάλετε και αληθινά φύλλα για να στολίσετε το κλαράκι στο οποίο στέκονται οι κουκουβάγιες σας και ανάλογα με την εποχή να του αλλάζετε τα φύλλα με βαμβάκι, λουλούδια ή μήλα π.χ. ώστε να παρουσιάζετε και την εναλλαγή των εποχών παράλληλα με την εναλλαγή των ημερών! Η ομπρέλα αλλάζει από μέρα σε μέρα και την κολλάτε με Blue Tac ή με αυτοκόλλητη ταινία σκριτς-σκρατς.

TIP:  Όταν φτιάχνετε διακοσμητικά για την τάξη σας, φροντίστε να είναι από σκληρό κανσόν ή να πλαστικοποιείτε το υλικό σας ώστε να είναι ανθεκτικό στο χρόνο και να τα χρησιμοποιείτε και σε περισσότερες από μία χρονιές! Καλή επιτυχία! elena-signature

koukouvagies-1

koukouvagies-2

koukouvagies-3