Αυτό το αρχείο περιλαμβάνει 20 φύλλα εργασίας με απλές ασκήσεις για τη γλώσσα και τα μαθηματικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παιδιά του νηπιαγωγείου και της πρώτης τάξης του δημοτικού. Τα φύλλα εργασίας έχουν ως θεματικό άξονα το φθινόπωρο. Οι σελίδες εμπεριέχουν ασκήσεις φωνολογικής ενημερότητας, χαρτοκολλητική με τους αριθμούς 1-10, διαχωρισμό γραμμάτων σε κεφαλαία και πεζά, απλά παζλ, άσκηση συμμετρίας και άσκηση γραφής απλών δισύλλαβων λέξεων (για το δημοτικό).

Τα συγκεκριμένα φύλλα εργασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο εξάσκησης καθώς δουλεύετε στην τάξη σας ή και στο σπίτι. Μπορείτε να τα εκτυπώσετε και να τα μοιράσετε σε χαρτί Α4, ατομικά για κάθε παιδί. Αφήστε τα να κόψουν όπως μπορούν και απλά εξηγήστε τους την οδηγία της άσκησης.

Μπορείτε επίσης να πλαστικοποιήσετε κάποιες από τις ασκήσεις και να τις χρησιμοποιήσετε ως βοηθητικές καρτέλες γράφω-σβήνω με μαρκαδόρο πίνακα.
Αν σας αρέσει η δουλειά μου, θα χαρώ πολύ να μου αφήσετε το θετικό σχόλιό σας στη σελίδα μου στο FCBK ή στο διαδικτυακό μου κατάστημα στο TeachersPayTeachers.

Το συγκεκριμένο ψηφιακό αρχείο είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοστελίδας TeacherPayTeachers έναντι ενός μικρού αντιτίμου.

Αγοράστε το αρχείο
Οδηγος αγορων απο το TPT

Με εκτίμηση

Elena signature