Σας αρέσει η πολύχρωμη διακόσμηση της τάξης που έχει παράλληλα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα; Τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω ανάρτηση.Εκτυπώσιμες καρτέλες χρωμάτων που μπορείτε να πλαστικοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε στην τάξη του νηπιαγωγείου αλλά και σε μικρότερα τμήμητα.

Οι καρτέλες με αριθμούς, χρώματα, σχήματα, αλφάβητο κτλ. είναι ένα χρήσιμο βοήθημα για εκπαιδευτικούς και γονείς όταν χρησιμοποιούνται, συνδυαστικά φυσικά, με άλλο απτικό ή και οπτικοακουστικό υλικό. Υπάρχουν στο εμπόριο πολλών ειδών αξιόλογες επιλογές από σκληρό ή αφρώδες χαρτόνι, ακόμη και πάνινες.  Υπάρχει όμως πάντα και η «ανέξοδη» επιλογή αφού μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας εκτυπώνοντας στο σπίτι.

Στο σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω μπορείτε να εκτυπώσετε τις καρτέλες χρωμάτων σε απλό Α4 ή ακόμη και πιο σκληρό χαρτονάκι, θα πρότεινα σε υψηλή ανάλυση και για μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή χρήση μπορείτε να τις πλαστικοποιήσετε. Στο αρχείο PDF υπάρχουν 12 καρτέλες έτοιμες για εκτύπωση που μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ: karteles-chromatongreen-jpg kokkino mov ble rozelena-signature