Το νέο κουτί της Kinderella είναι εδώ και είναι γεμάτο χειμώνα…Μετά από τόσα χιόνια, χιονοπόλεμο, χιονάνθρωπους και έναν Ιανουάριο που δε μας άφησε παραπονεμένους, σίγουρα όλοι θα μιλήσατε στην τάξη σας για την αγαπημένη αυτή εποχή. Και λέω αγαπημένη, γιατί ο χειμώνας είναι εξίσου υπέροχος με το καλοκαίρι, με τις δικές του διασκεδαστικές δραστηριότητες, γιορτές όπως Χριστούγεννα και Απόκριες και πολλά άλλα! Φυσικά η θεματολογία είναι ανεξάντλητη και μπορούν να προκύψουν αμέτρητες δράσεις εντός και εκτός τάξης. Όπως και τα άλλα κουτιά που έχετε δει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Kinderella, το υλικό είναι προσεγμένο, σε ανθεκτική συσκευασία για να το έχετε για αρκετές χρονιές διαθέσιμο στην τάξη σας!

Πρόκειται για ένα κουτί για τον χειμώνα με οδηγίες πώς να δουλέψετε στην τάξη σας, βιβλίο 25 σελίδων με χρωμοσελίδες, χειμωνιάτικα παιχνίδια για την τάξη, 12 καρτέλες πλαστικοποιημένες  με τα αρκτικά ζώα, 12 κάρτες πλαστικοποιημένες με το ρουχισμό του χειμώνα, χειμωνιάτικο BINGO, και φυσικά υλικά και οδηγίες για χειμωνιάτικη κατασκευή δίκης μου έμπνευσης…  Τρισδιάστατος εσκιμώος που ψαρεύει!

Το κουτί φτάνει σε εσάς σε μια υπέροχη συσκευασία, ενώ τα περιεχόμενά του μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για επόμενες χρονιές. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο e-shop μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ

Elena signature